3. MTB rekreativna proljetna Parenzana

3rd MTB Spring Parenzana

18.04.2022. (Uskrsni ponedjeljak) organizator TZ Vižinada, s partnerima BK Poreč i BK Parenzana uz sponzora Keindl sport organiziraju 3. MTB rekreativnu proljetnu biciklijadu/Spring Parenzana.
 
Biciklijada je duga 20 km, voziti će se poljskim i šumskim putevima okolicom Vižinade, postojećim biciklističkim stazama, uz naravno neizostavnu Parenzanu. Ruta je obiteljskog tipa, prilagođena za odrasle i djecu. Na kraju rute za sve sudionike će biti organiziran ručak.
 
Prijave kreću u 10:00 sati u Vižinadi ispred općinske zgrade.
Start 11:00 sati.
Predviđeno trajanje ture je 2:00 sata.
Kotizacija je 20 kn.
 
Djeca do 15 godina moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja i oslobođeni su kotizacije.
U cijenu je uključeno:
-Vođenje ture
-Ručak nakon ture
 
Svaki je sudionik obavezan nositi kacigu te poštivati prometne propise sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.
Prilikom prijave sudionik je suglasan da sudjeluje na vlastitu odgovornost, da je upoznat sa svim rizicima i mogućim fizičkim ozljedama te da se odriče svakog prenošenja odgovornosti na organizatora ili treće osobe.

Prijavom sudionik daje privolu na obradu osobnih podataka isključivo za potrebe prijave sudjelovanja na događaju. Prijavom sudionik daje privolu da bude fotografiran i/ili sniman u svrhu promocije događaja i destinacije.

Organizator zadržava pravo promjene programa. Link na objavu https://www.facebook.com/events/508829654308589?ref=newsfeed