MTB Parenzana

MTB Parenzana

Krenite sa svojom obitelji i prijateljima putem zdravlja i prijateljstva, krenite Parenzanom na pustolovno i rekreativno druženje…

Parenzana, nekada popularna uskotračna pruga koja je vijugavo povezivala Trst i Poreč, služila je prvenstveno za prijevoz vina. Danas je ona atraktivna pješačka i biciklistička staza protkana brojnim tunelima i vijaduktima koji bez daha ostavljaju bicikliste, hodače, tragače i trkače.

Najpoznatija istarska staza poziva vas na vožnju te da tako postanete dijelom njezine veličanstvene trase, budete dio manifestacije koja spaja prirodne ljepote i rekreaciju na proljetnom suncu.

Pozivamo sve bicikliste na rekreativno druženje koje će se održati u SUBOTU 30.4.2022. u Baredinama pokraj porečke Nove Vasi.
Opremite se i ponesite vedro raspoloženje, pozovite svoje najdraže i pridružite se cjelodnevnoj pustolovini u huktanju prugom stoljetne Parenzane!

MTB BICIKLIJADA
START I CILJ: Jama Baredine
VRIJEME: 10,00 sati

Ruta je duga oko 30 km s oko 300 metara visinske razlike, uključuje makadamske i poljske puteve, kao i naravno Parenzanu obavezan je MTB
– preporuča se nošenje kacige kao i rezervne zračnice
– za mlađe od 16 godina kaciga je obavezna
– nakon vožnje za sve sudionike će biti organiziran ručak
– sudjeluje se na vlastitu odgovornost

Svi sudionici su dužni pridržavati se uputa redara kao i prometnih propisa na dijelu gdje se vozi cestom. Sudjelovanjem sudionik je suglasan da vozi na vlastitu odgovornost, da je upoznat sa svim rizicima i mogućim fizičkim ozljedama te da se odriče svakog prenošenja odgovornosti na organizatora ili treće osobe.

Samim dolaskom sudionik daje privolu na obradu osobnih podataka isključivo za potrebe sudjelovanja na događaju. Prijavom sudionik daje privolu da bude fotografiran i/ili sniman u svrhu promocije događaja i destinacije.

Organizator zadržava pravo promjene programa.

Kotizacije NEMA.

Organizacija: Turistička zajednica grada Poreča

T: +385 (0)52 451 293

F. +385 (0)52 451 665

e-mail: info@myporec.com